Diensten

Video

LittleBox is gespecialiseerd in audiovisuele communicatie. Wij kunnen u bijstaan in alle fases van de productieketen: advies, ontwerp, uitvoering, productie en postproductie.

LittleBox werkt samen met een netwerk van beeldprofessionals die net als wij hoge eisen stellen en onze passie voor alles wat met beeld en geluid te maken heeft delen. Op deze manier kunnen we op een zo efficiënt mogelijk manier beantwoorden aan al uw aanvragen op het gebied van visuele ontwerpen.

Animatie

Naast de klassieke 2D- en 3D-animatietechnieken heeft LittleBox een unieke competentie ontwikkeld op het vlak van beeld voor beeld animatie (stop-motion).

De laatste jaren is er weer meer interesse gekomen voor deze techniek die onnavolgbaar mooie resultaten oplevert. In combinatie met de nieuwe digitale technologieën biedt stop-motion ontelbare mogelijkheden. Met de laatste versie van DragonFrame, de referentiesoftware op dit gebied, bieden we u de mogelijkheid deze filmtechniek, die niet onderdoet voor andere digitale animatietechnieken, opnieuw te ontdekken.

Grafische vormgeving

Of ze nu stilstaand of bewegend zijn, beelden staan centraal in alles wat we doen. Ze ondersteunen uw communicatiedoelstellingen en kunnen een oneindige variatie aan stijlen aannemen. Om de geschikte vorm te kiezen, luisteren we aandachtig naar wat u nodig heeft. Of u nu een vastomlijnd idee heeft van wat u visueel probeert te bereiken of niet, wij staan u met raad en ervaring bij. Om u een brede waaier aan oplossingen voor te stellen, doen we een beroep op een veelzijdig netwerk van deskundige kunstenaars en grafische ontwerpers.

Voor drukwerkopdrachten werken we uitsluitend samen met partners die de bescherming van het milieu hoog in het vaandel dragen.

Studio

LittleBox beschikt tevens over een foto- en filmopnamestudio die samen met alle bijbehorende diensten tot uw beschikking staat.

Deze zich over de hele verdieping uitstrekkende ruimte staat volledig in het teken van creatie. Dankzij dit heuse visuele onderzoekslaboratorium met directe toegang zijn we in staat het grafische materiaal dat u nodig heeft rechtstreeks te testen en te ontwerpen.

Breng voor meer informatie een bezoek aan onze specifieke pagina hieronder op deze website.

GoPro Addict

De huidige, steeds ruimer inzetbare en performantere minicamera’s bieden mogelijkheden die tot nu toe onvoorstelbaar leken. De beperkte afmetingen, het geringe gewicht, de waterbestendigheid en de 4K-kwaliteit van de laatste versies nodigen ons uit om de kaders, de bewegingen en het ritme van de beelden voor uw projecten opnieuw uit te vinden.

Het spreekt dan ook voor zich dat LittleBox deze evolutie, die het gamma van mogelijkheden op het vlak van audiovisuele productie aanzienlijk verruimt, op de voet volgt.

creadvocacy

creadvocacy is onze bevoorrechte partner voor alle projecten die een strategische benadering van de communicatie en het schrijven en ontwerpen van content vereisen. Met name wanneer het beoogde product zich tot een specifiek publiek richt, zoals de Europese kringen. Het creëren van een optimale samenhang tussen de vorm en de inhoud blijft de beste manier om de impact van uw producties te optimaliseren. www.creadvocacy.eu 

ModaModa

Sinds twee seizoenen realiseert LittleBox in samenwerking met Eloges production de uitzending ModaModa die op een van onze nationale kanalen te zien is. De echte, Belgische mode ontdekt u op www.modamoda.be 

 • Apple
 • Adobe
 • Final Cut Pro
 • Red Giant Software
 • Dragonframe
 • CamRanger
 • Nikon
 • TVlogic
 • GoPro
 • Cartoni
 • Rosco
 • Anton Bauer
 • Socanland
 • Shape
 • Bowers & Wilkins

Contact

LittleBox sprl
Chaussée de Forest
1060 Bruxelles

+32 (0) 2 647 31 13
info@littlebox.be
www.littlebox.be

Referenties